Kovo 11 minėjimas

  • Paskelbta: 2021-04-13
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien, kovo 15 d., įvyko tradicija tapęs nuostabus renginys „Mokyklos garbė 2019!”, kuriame pagerbiami ir apdovanojami per paskutinius metus įvairiose olimpiadose, konkursuose prizines vietas laimėję mokiniai bei juos ruošę mokytojai. Taip pat nepamirštami ir tie mokyklos bendruomenės nariai, kurie pasižymėjo ypatingais poelgiais, drąsa.

Be to, skatindami sveiką gyvenseną kiekvienais metais apdovanojame ir mokinius, nepraleidusius per mokslo metus nė vienos pamokos. Metų sveikuolius apdovanojo Trakų visuomenės sveikatos biuro direktorė Zita Norkienė. Ypatinga nominacija kiekvienais metais tampa – „Metų iššūkis“. Na, ir šiemet Mokyklos metodinė taryba nusprendė, kad tikrų tikriausiu iššūkiu visai mokyklos bendruomenei tapo Visos dienos mokykla. Visiems nominantams mokyklos direktorė Ramutė Karpovičienė įteikė garbės raštus bei tvirtybės simbolį – giliuką.

Džiaugiamės, kad randame laiko ne tik dirbti, bet ir pasidžiaugti darbo vaisiais. O tų vaisių kasmet vis daugiau, vis įvairesnių! Kviečiame šventės gražiomis akimirkomis pasidžiaugti fotogalerijoje.

Nuotraukos:
Valdas Astrauskas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos