Kalėdos mokykloje

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2020-12-15
  • Kategorija: Renginiai

Kai užbaigti svarbūs darbai, kai papuošti visi namai, kai pakvimpa imbieriniais sausainiais, kuomet susirenka šeima į jaukius namus – ateina Kalėdos. Gruodžio 11d. Kalėdos pasibeldė ir į mūsų mokyklą. Pradinių klasių mokiniai šią dieną minėjo savo klasėse su mokytoja.

Pirmos klasės mokiniai dalyvavo savo klasės kalėdiniame renginyje. Vaikai ėjo ratelius, dainavo dainas apie žiemą ir Kalėdas, vaišinosi saldumynais.
   Antrokų šiandien laukė staigmena. Pirmos pamokos metu suskambo vaizdo skambutis ir ekrane vaikai pamatė Kalėdų senelį. Jis smagiai pabendravo ir… parodė vieną stebuklą. Pasirodo už durų paliko maišą dovanų, o jame lego konstruktoriai. Taigi kita veikla buvo konstravimas. Po to rinko geriausią kalėdinių eilėraščių skaitovą. Šventinę veiklą baigė žaidimu “Išridenk sniego senį”.

Trečios klasės mokiniai sulaukė vaizdo skambučio nuo Snieguolės. Snieguolė juos “pavertė” nykštukais ir išmokė atlikti nepaprastus eksperimentus. Mažieji nykštukai puikiai įveikė užduotis. Vėliau trečiokai žaidė kalėdinius žaidimus, piešė atvirukus draugui, rinko gražiausią ir įdomiausią žiemos piešinį, keitėsi dovanomis, vaišinosi, šoko.

Ketvirtokai simboliškai paminėjo Kalėdas savo klasėje, surengdami eilėraščių konkursą "Žiemos pasaka". Visi skaitovai buvo apdovanoti už nuoširdų darbą. Klasėje vyko žaidimai, prizai iškeliavo pas aktyviausius žaidėjus. Na, o žvarbiu oru širdeles sušildė jau tradicija tapusi pramoga “Dovanėlių apsikeitimas".

Kadangi visi pradinių klasių mokiniai buvo labai darbštūs ir geri, Kalėdų senelis perdavė dovanėlių, kurias jiems įteikė direktorė. Tegu atskubančios šventės suteikia jaukumo, ramybės ir tikėjimo, kad dar daug gražaus laukia ateityje…

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos