Pirmokų krikštynos

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2020-10-23
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 23 d. mokykloje vyko linksmas, tradicija jau tapęs renginys – pirmokų krikštynos. Ši diena jiems ypatinga, nes atėjo pasipuošę ir pilni laukimo, kad taptų pilnaverčiais Senųjų Trakų Kęstučęio pagrindinės mokyklos nariais.

Šių metų švėntės iššūkis „Aukštyn ir pirmyn“, kuris pavietė pirmokus„ keliauti“ oro balionu į mokslo, žinių, draudystės, šysenų padangę, Krikštatėviais mielai sutiko pabūti antrokai, „Robotukų“ klasės mokiniai. Drauge su mokytoja jie paruošė daug įdomių bei nelengvų  iššūkių, mielų išbandymų. Pirmaklasiai  kantriai, tačiau su šypsenomis veide, atliko užduotis ir demonstravo savo žinias, įgūdžius, netgi išmintį. Antrokai pripažino, kad pirmos klasės mokiniai pateisino pirmokų vardus. Tačiau pirmokų išbandymai dar nesibaigė, nes jie turėjo duoti priesaiką ir prisiekti, jog bus dori ir atsakingi mūsų mokyklos bendruomenės nariai bei sugiedojo mūsų mokyklos himną.

Šventės pabaigoje mokinius pasveikino mokyklos direktorė Ramutė Karpovičienė.

Ji pasidžiaugė šauniais pirmokais , palinkėjo būti smalsiasi mokiniais. O „krikštatėviai“ įteikė dovanų lagaminėlį ir tikro pirmoko pažymėjimą.

Pirmokų krikštynos – žaismingas, linksmas renginys, kviečiantis mokinius pajusti naujos mokyklos dvasią bei siekti užsibrėžtų tikslų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos