Pasibaigus ilgam mokyklos etapui

Ilgus metus mokytojui tenka ne tik perduoti žinias ir ugdyti jaunąją kartą, bet ir tapti jų įkvepėju, pavyzdžiu ir draugu. Šis kelias dažnai ne visada būna lengvas – nuolatiniai pedagoginio darbo iššūkiai, besikeičiantys mokinių poreikiai ir švietimo sistemos pokyčiai gali reikalauti didžiulių pastangų ir prisitaikymo. Tačiau ilgametei mokytojai Ritai, pasiseka sujungti šiuos iššūkius su neatsiejama aistra mokyklos darbui.

Mūsų mokyklos bendruomenė pajunta didelį praradimą. Jos patirtis, patarimai ir entuziazmas daugelį metų buvo kaip šviesos žiburys, vedęs mokinius per žinių labirintus ir gyvenimo iššūkius. Tačiau šis išėjimas taip pat suteikia galimybę šiai mokytojai praleisti laiką su artimaisiais, patirti naujų pomėgių, keliauti ir mėgautis laisve, kurią suteikia pelnytoji pensija.

Svečiuose lankėsi LR seimo narė Edita Rudelienė ir Trakų r. mero Andriaus Šatevičiaus patarėja Jovita Sajavičienė, kurios dėkojo mokytojai už ilgametį darbą ir atsidavimą mokyklai bei įteikė dovanėlių ir mero padėką už ilgametį darbą.

Nuotraukos:
Aušrinė Lukoševičiūtė-Aleksandraviečienė, Zbignev Butkevič

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos