„Pažink, bendrauk, patirk“ Vasaros stovykla

„Pažink, bendrauk, patirk“ – Senųjų Trakų Kęstučio pagrindinės mokyklos organizuota stovykla palydėjo vaikus į vasarą.

Nuskambėjus paskutiniam skambučiui „Kęstučio“ vaikai susitiko 7 kompetencijų pažinimo stovykloje, kurioje stovyklautojai plėtojo savo asmenines kompetencijas,  dvasines bei fizines galias, vertybines nuostatas, žinias ir įgūdžius, svarbius kasdieniame žmogaus gyvenime bei jo veiklos srityse.

Kasdieninės veiklose vaikai dalyvavo edukacijoje - praktikume „Kodėl svarbu mokėti reikšti savo mintis“, susitiko su Lietuvos kariuomenės KPKT atstovais, dalyvavo sporto šventėje, išvykoje laivu, eksperimentavo  ir daug kitų veiklų, kurios suvienijo  skirtingų galimybių, polinkių, poreikių vaikus bendroms veikloms planuojant savo darbą,  mokantis prisitaikyti ir veikti būryje draugų įveikiant dienos uždavinius. Visa tai atlikdami dalyviai turėjo  atverti erdvę kūrybingumui ir iniciatyvai.

„Svarbiausią tikslą organizuojant stovyklą pasiekėme - pasiruošti ugdymo turinio atnaujinimui, atliepiant pažinimo ir lavinimosi poreikius per kūrybines dirbtuves, išvykas ir praktines veiklas.  Vasarai vaikus išlydėjome kupinus gerų emocijų ir pagilinus žinias apie pirmąją pagalbą, saugų elgesį vandenyje ir saugumą bei atsakomybę“ – l.e.p. direktorė Indrė Pigulevičienė.

Nuotraukos:
Zbignev Butkevič

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos