Pyragų diena

  • Paskelbta: 2021-11-09
  • Kategorija: Darželis

     Gražia „Išsipildymo akcijos“ tradicija tapo kasmet lapkričio mėnesį švenčiama „Pyragų diena“. Šią dieną visi geros valios žmonės raginami iškepti pyragą ir jo gabalėlius už sutartą kainą parduoti bendradarbiams, kolegoms ar bendramoksliams, o surinktas lėšas paaukoti sergančių vaikų paramos projektui „Išsipildymo akcija“.

     Šiemet, kaip ir daugelį metų prieš tai, pagrindinis „Išsipildymo akcijos“ tikslas – padėti sunkiems ligoniukams, kurių gydymui nepakanka valstybės skiriamų lėšų, nėra reikiamų medicininių priemonių, o tėvai bei artimieji jau būna išbandę viską. Taip pat siekiama surinkti lėšas gydymo įstaigoms reikalingai medicininei įrangai įsigyti.

     Priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai drauge su tėveliais ir mokytojais inicijavo Pyragų dieną mokykloje. Namuose su tėveliais vaikai kepė, puošė ir pakavo saldumynus, o mokykloje pardavė bendruomenės nariams, pirko patys, skanavo ir džiaugėsi, kad surinko net 112,50 eur., kuriuos dovanoja Išsipildymo akcijos projektui. Dėkojame visiems tėveliams ir bendruomenei už jautrumą ir pagalbą.

Autorius:
Priešmokyklinio ugdymo grupės mokytoja Simona Ernienė

Nuotraukos:
Simona Ernienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos