Netradicinė diena

1 ir 4 klasės mokiniai Amatų centre gamino kalėdinius meduolius. Vėliau aplankė Trakų žaliaskarę bei Užutrakyje pasivažinėjo kalėdiniu traukinuku. Grįžę į klasę žaidė žaidimus ir keitėsi dovanėlėmis.

Antrokai netradicinio ugdymo dieną sėdo prie Kūčių patiekalų stalo, dalinosi kalėdaičiais, sakė vienas kitam palinkėjimus, vaišinosi įvairiais Kūčių patiekalais, gamino kalėdinį pyragą.

Trečiokų klasėje vyko šventinė STEAM diena. Pirmiausia susipažino su tirpumo sąvoka ir nustatė, kokiame tirpiklyje greičiausiai tirpsta kokoso kubeliai. Po to žaidė  virtualų šventinį galvosūkį, kuriame reikia visaip sukinėjant eglutės detales visą ją įžiebti. Dar sukonstravo veikiančią sniego gniūžčių katapultą bei pasigamino dirbtinį sniegą ir nulipdė senius besmegenius.

5-9 klasių mokiniai vyko į kalėdinį Vilnių. Kiekviena klasė turėjo užduotis – nusifotografuoti prie 10 kalėdinių eglučių ir 10 bažnyčių.

14 val. visi susirinko į lauke esantį Kalėdų parkelį kur mokinių laukė maloni staigmena – ugnies šou. Taipogi kiekviena klasė tik prasidėjus gruodžio mėnesiui buvo sugalvojusi klasės svajonę ir jų norai šiandien buvo išpildyti!

Linkime gražių, jaukių, šiltų švenčių ir ramių atostogų!

Mokinių lauksime sugrįžtant sausio 10 dieną!

Autorius:
Mokyklos mokytojai

Nuotraukos:
Mokykla

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos